Her Güne 1 Yeni Şarkı

Sevdiğimiz müzisyenlerin yeni çıkan şarkılarını hemen öğreniyoruz ve dinliyoruz. Peki, ya daha önce duymadığınız bir müzisyenin hiç duymadığınız bir şarkısı size hitap ediyorsa ve çok sevecekseniz? Her güne 1 yeni şarkı listemizde 7 güne 7 yeni çıkan yerli ve yabancı şarkıyı sizlere duyuruyoruz.

Keyifli dinlemeler.

1. Gün: Emre Tankal – Kadıköy

Türkiye’nin en önemli Jazz gitaristlerinden olan Emre Tankal’ ın “Emre Tankal Quartet” ismiyle çıkarttığı “Kadıköy” albümünden yine albüme adını veren “Kadıköy”

2. Gün: Başka Yer – Yapboz

İlk EP’ sini “Kalk Yataktan” adıyla yayınlayan grup “Yapboz” isimli şarkının video klibi ile çıkış yaptı.

3. Gün: Jamie Libero – Buenos Aires

Spotify’dan üzerinden ilk çıkarttığı şarkısı ile beklentilerin üstüne çıkan İtalyan asıllı şarkıcı ve söz yazarı “Jamie Libero”dan “Buenos Aires”. Jamie Libero ile olan röportajımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Gün: Bostancı Dayı – Beyaz Gül

2019 yılının sonlarında kurulan ve ilk teklileri olan “Denk Geliriz Belki” hızlı bir çıkış yakalayan “Bostancı Dayı”, şimdi video klibini de çektikleri “Beyaz Gül” isimli teklisini yayınladı.

5. Gün: Kolektif İstanbul – Kısmet

Yıllardır Anadolu ve Balkan müziğini harmanlayarak kulaklarımızın pasını silen Kolektif İstanbul’un yeni çıkan 5. albümünden, albüme de adını veren şarkıları; “Kısmet”.

6. Gün: Narda Afrika – Dün Gece Nerelerdeydin?

Narda Afrika’ nın video klibi ile çıkardıkları yeni parçaları “Dün Gece Nerelerdeydin?”

7. Gün: Şenay Lambaoğlu – Hayat Defteri

Gerek yurt içi gerekse yurt dışında birçok uluslararası festivalde adını duyurmuş olan “Şenay Lambaoğlu”nun yeni çıkan 5. albümünden, video klibi çekilmiş ve albüme adını veren şarkısı; “Hayat Defteri”.

8. Gün geldiğinde yeni bir “Her Güne 1 Yeni Şarkı” listesiyle yeni bir haftaya başlıyor olacağız.

Şarkılarla görüşmek üzere.

Instagram sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz.