Hafta Sonu Yasakları! Kandırıldık mı?

Hafta Sonu Yasakları! Kandırıldık mı ? İnsanların bir cumartesisi vardı o da 1 ay sürdü, 1 ay yetti galiba! Bunun bir anlamı kalmadı bu şekilde olmaz arkadaşım!.. Sen cümbüş yap sonra yasak koy, arkadaşlar bu çok üzücü bir durum, çok vahim bir durum böyle olmaz. Sosyal mesafe deyip! Sonra taktir etmek… Alkışlıyorum, 1 yıldır biz ne yapıyoruz?

Aşırı sinirliyim insanların bir adaptasyon süreci var dakikada bir alınan kararlarda insanları bunalıma sürüklediğinizin farklında değilsiniz. Psikolojiye çok zarar veren eylemler bunlar.

Mesela, sen bir bar açtın oraya da insanları davet ettin yakın çevreni dedin ki ücretsiz sınırsız içki eğlencenin de dibine vurun dedin. Sonra tuttun insanlardan çıkışta içkilerin parasını istiyorum dedin?

Ne hisseder bunu yaşayan insanlar?

Doğru cevap ”kandırıldık” dediğinizi duyar gibiyim. Öyle oluyor bu örnekle bunun ne mi alakası var şu insanlar psikolojik olarak ileriye dönük plan yapmaktan hoşlanır neden mi?

Çünkü beyin bu şekilde çalışır; yani içgüdüsel olarak umut ederiz. En bitmiş insan bile hayal kurar bizim hayalimiz tabi çok basitti: İki avm ye gideriz çarşı pazar bakarız iki dakika oturur bir çay kahve içerizdi. Yok ama sen 12948205 kişiyi birbirine yapıştır , sonrada hesabı mekan sahibi gibi bu kadar dikkatli insana kes… Bu işte anlatmak istediğim.

Zaten evden çalışıyoruz, yapabildiğim tek aktivite akşamları sahilde yürümek ve ayda 1 tiyatro yapabilmek… Sadece 1 kez cumartesi kendime bir şey bakmaya gidebildim. Avm çok mu önemli ? Değil tabi ki ama insanın alışveriş yapması da gerekiyor sadece online sitelerde dolaşmak yeterli olmuyor, kaldı ki hafta içi hep açık yani…

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaşlar?

Ha bu cansız mankenler ha biz durumumuz bu özetle…

Kahvaltıyı Çok Severim!..

İşte” hafta sonundan’‘ kalan bir instagram hikayesi fotoğrafımla size veda ediyorum. 06.03.2021

instagram hesabım@mnzybk beni takip edin 🙂

Kendinize iyi bakın diğer yazılarım için: https://kafaseslericom.wordpress.com/author/mervenurzeybek/