MESLEKİ EĞİTİM

Kafa Sesleri yani biz, -İdil Güney Şimşek & Eray Kağan Şimşek- eğitim alanında özelleşmek ve eğitim içeriklerimizi profesyonel instagram hesaplarımız ve web sitelerimiz üzerinden sizinle buluşturmak istedik!

Eray Kağan Şimşek, “Yeni Nesil Girişimcilik” video ve blog paylaşımlarını instagram.com/eraykagansimsek/ sayfası ve https://eraykagansimsek.com/ web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz!

İdil Güney Şimşek, “Reklamcılık-Yaratıcı Drama-Seslendirme” alanında disiplinlerarası video ve blog paylaşımları ise instagram.com/idilguneysimsek sayfasında ve https://idilguneysimsek.com/ web sitesinde sizi bekliyor!

Ücretsiz paylaşımlarımızdan ve atölyelerden haberdar olmak için takipte kalın! Özgeçmişlerimize göz atmak isterseniz buraya tıklayın.

EĞİTMENLİK YOLCULUĞUMUZ

Biz, yaşam boyu eğitime ve gelişime inanıyoruz. Bu nedenledir ki diplomaları alıp mezun olalı seneler geçmiş olsa da, yıllardır sektörün içinde çalışıyor olsak da kendimizi geliştirmeye çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik.

“Bildiğinizi sanmanız, öğrenmemenizin en büyük düşmanıdır.” demiş bilim insanı Claude Bernard.

Bizce de öğrenmek sonsuzdur, anca yaşamın sonlanmasıyla son bulur.

Sonra bir gün, “Bilgiyi paylaşmak bir sorumluluktur. Öğrendiklerinizi kendinize saklamayın.” lafını işittik.

Düşündük, “Saklamak değildi niyetimiz. Tam tersine ölene kadar öğrenecek çok şey olduğuna ve bu nedenle hiçbir zaman “Tamam, ben oldum” diyemeyecek olmanın verdiği “kusursuz doğruya, mükemmele ulaşabilme gayesi, haddini bilme ve öğretme çekincesi” idi.

Öğrenmeye devam etmenin en güzel yolunun öğrendiklerimizi paylaşmak olduğunu anladık bir gün.

Konfüçyüs’ün ne demek istediğini çok daha iyi anladık. “Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum.”

Bu nedenle “eğitmenlik”, bizim için öğrendiklerimizi paylaşmak ve sizinle birlikte öğrenmeye devam etmek demek!

Görüşmek dileğiyle!

Sevgiyle.

Tanıtım videolarımızı izlemek isterseniz 🙂